Klopp gelooft in Jones, verwacht transfers, maar geen Mbappe

Klopp gelooft in Jones, verwacht transfers, maar geen Mbappe

Jurgen Klopp heeft de voorbije dagen verschillende persconferenties gegeven. De manager sprak daarbij meermaals zijn vertrouwen uit in Curtis Jones. Volgens Klopp werd de 22-jarige middenvelder ongelukkig afgeremd door blessures, maar kan hij nu helemaal doorbreken. Zijn prestaties op het EK U21 moeten hem vertrouwen geven. Klopp beschouwt Jones als een topkandidaat om dit seizoen de opvolgers van Fabinho als verdedigende middenvelder te worden. 

Klopp heeft verder ook aangegeven dat hij nog inkomende transfers verwacht: “Ik denk dat het geen geheim is dat we nog op zoek zijn naar spelers om ons te versterken.” Liverpool wordt al wekenlang sterk gelieerd aan Romeo Lavia van Southampton. De vraagprijs van de Saints zou echter te hoog liggen. Hierdoor zou LFC nu mogelijke alternatieven onderzoeken. 

Volgens Klopp zal Kylian Mbappé zeker niet naar Liverpool komen. Dat was één van de geruchten die de laatste dagen opdoken in de roddelpers. Klopp heeft echter geen weet van interesse vanwege LFC in Mbappé. Klopp: “We lachen er mee. Het is een heel goede spelers, maar financieel kunnen we het niet aan. Er zit geen waarheid in het verhaal. Misschien is er iemand anders binnen de club hiermee bezig en wil die mij verrassen met de transfer, maar in de acht jaar dat ik hier ben is dat nog nooit gebeurd!”