PRONO: De cauwer Caitlin wint met nipte voorsprong

PRONO: De cauwer Caitlin wint met nipte voorsprong

Liverpool speelde onverwacht 4-4 gelijk in Southampton. LFC kreeg maar liefst negen hoekschoppen. De gele kaarten zouden het verschil kunnen maken. Eerste achtervolger Jurgen De Crick en leider Caitlin de Cauwer gokten enerzijds op Milner en anderzijds op Fabinho. Het bleef dus spannend tot de laatste seconde. Het duo bleef braaf en enkel Elliott en Tsimikas pakten geel. Van Kerrebroeck Patrick en Vandenbouhede Miguel waren de toppers van de dag met 3/10. 

Het was een extreem spannend seizoen voor de prono van de Flemish Reds. De cauwer Caitlin was bijna de hele tijd leider in het algemeen klassement, maar de voorsprong bleef altijd nipt. Vijf wedstrijden voor het einde nam Jurgen de Crick zelfs even de koppositie over, maar uiteindelijk eindigt hij op één puntje van de Caitlin Cauwer. Met 214 punten wint ze dus de prono 2022-2023. Proficiat!

Bonte Benny was al zo goed als zeker van de derde periode en trok die ook over de streep. Eindwinnaar De cauwer Caitlin wint dus een VIP-duoticket voor de fandag met Patrick Berger en Vladimir Smicer in met 2024. Bonte Benny mag als winnaar van de derde periode ook gratis binnen, net als Tuyten Gino (winnaar tweede periode) en Jurgen de Crick (tweede eindstand, doordat De cauwer Caitlin ook de eerste periode won). Proficiat allemaal!

https://flemishreds.be/prono-klassement/

Alle deelnemers bedankt en in augustus vliegen we er opnieuw in. Hopelijk mag de prono volgend seizoen weer wat meer wedstrijden tellen. 

YNWA