U21 sluit seizoen af op tweede plaats, U18 pas zesde

U21 sluit seizoen af op tweede plaats, U18 pas zesde

Liverpool FC U21 is tweede geëindigd in de Premier League 2, na kampioen Manchester City. De jonge Reds wonnen hun laatste drie duels en sloten het seizoen af met een nipte zege (1-0) tegen concurrent Crystal Palace. De 18-jarige James McConnell scoorde de enige goal. 

De beste jongeren trainen en spelen altijd bij de eerste ploeg mee. Dit seizoen waren dat Harvey Elliott, Fabio Carvalho en Stefan Bajcetic. Ook maakte Liverpool amper gebruik van het recht om enkele oudere spelers op te stellen. De tweede plaats behalen is dus een sterke prestatie. 

Ook voor de U18 van Liverpool FC zit het seizoen er op. Ook daar won Manchester City de competitie. Liverpool kwam uit op een ontgoochelende zesde plaats.