PRONO: maandagavond pas op bezoek bij Leicester

PRONO: maandagavond pas op bezoek bij Leicester

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Leicester – Liverpool FC
 
maandag 15 mei om 21u00
 
 
Opmerkelijk: alle antwoorden voor de prono van Brentford zijn dezelfde als tegen Fulham. Liverpool won 1-0 en kreeg zeven hoekschoppen. Jongste aan de aftrap was opnieuw Jones, gevolgd door Nunez en Konaté. Toch had slechts één voorspeller alles juist: proficiat Van kerrebroeck Patrick. Het is overigens al de tweede keer deze periode dat hij alles juist heeft! 
 
Brengt Van kerrebroeck ook terug spanning in de derde periode? Met nog drie wedstrijden voor de boeg nadert hij tot op 8 punten van leider Bonte Benny. In het algemeen klassement neemt De cauwer Caitlin de koppositie terug in handen, maar de top vijf speelt zeker nog mee voor de eindzege. Wie buiten de top zes staat, zal wel al een paar keer een speciale prestatie moeten leveren om nog helemaal bovenaan te eindigen. 
 
Nog een kleine herinnering: niemand kan twee prijzen winnen op één seizoen. De cauwer Caitlin heeft al een periodetitel op zak. Als ze ook de eindzege pakt, wint ook de tweede in het eindklassement een prijs. 
 
 
YNWA