Reds winnen van Fulham ondanks wanprestatie

Reds winnen van Fulham ondanks wanprestatie

Liverpool FC – Fulham 1-0

Liverpool FC heeft de drie punten thuis gehouden tegen Fulham, ondanks een slaapverwekkende vertoning. De Reds waren sterk aan de partij begonnen, met veel druk en enkele doelpogingen, maar de storm ging snel liggen. Fulham zakte diep terug en Liverpool vond geen openingen. De bezoekers waren zelfs een paar keer heel gevaarlijk op de counter. 

Vlak voor rust viel de verlossende treffer dan toch. Mohamed Salah zette een strafschop om na een fout op Nunez. Na rust zou Fulham zijn defensieve stellingen moeten verlaten en zouden de Reds meer ruimte krijgen. 

Fulham speelde inderdaad meer defensief, maar Liverpool speelde tergend traag zonder enige creativiteit, met een festival van slechte passes en controles als gevolg. Fulham was wel een paar keer dicht bij de gelijkmaker. Gelukkig hield Alisson Becker LFC telkens recht. 

Liverpool verstevigt zijn greep op de vijfde plaats, met vijf punten voorsprong op Tottenham en Aston Villa. Brighton heeft wel nog drie matchen te goed. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas (Robertson, 65), Fabinho, Henderson, Jones (Milner, 83), Diaz (Gakpo, 65), Salah (Elliott, 83), Nunez (Jota, 83).