PRONO: tijdens fandag tegen Brentford

PRONO: tijdens fandag tegen Brentford

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Brentford
 
Zaterdag 6 mei om 18u30
 
 
Liverpool won van Fulham, maar niemand had 1-0 verwacht. Jones was de jongste aan de aftap, gevolgd door Nunez en Konaté. Gakpo is net een paar weken ouder dan Konaté. Liverpool kreeg zeven hoekschoppen. 
 
Drie Flemish Reds scoorden een knappe 8/10: Bonte Magali, Roland Filip en Van Rompuy Yoshi. Ook De Crick Jurgen scoorde sterk en grijpt de leiding in het algemeen klassement. Het blijft wel extreem spannend met nog vier matchen voor de boeg. In de derde periode lijkt de spanning dan weer helemaal weg. Bonte Benny heeft een straat voorsprong. 
 
 
YNWA