Firmino mist mintstens drie wedstrijden, drie spelers out tot einde seizoen

Firmino mist mintstens drie wedstrijden, drie spelers out tot einde seizoen

Roberto Firmino zal minstens drie wedstrijden van Liverpool FC missen. De aanvaller sukkelt met een spierblessure. Volgens Jurgen Klopp is het slechts een lichte blessure, maar omdat de wedstrijden elkaar snel opvolgen de komende weken, zal Firmino toch minstens drie matchen missen. Hij is er dus zeker niet bij tegen Forest, West Ham en Tottenham. Klopp hoopt Firmino op 3 mei tegen Fulham terug te kunnen opstellen.

Liverpool FC zal dit seizoen geen beroep meer kunnen doen op Calvin Ramsey, Stefan Bajcetic en Naby Keita. Ramsey werd in februari geopereerd aan zijn knie. Zelfs als hij sneller dan verwacht terugkeert, zal Klopp dit seizoen geen risico’s nemen met de jonge rechtsback. Bajcetic heeft een probleem met de adductoren en Keita een spierblessure.