PRONO: maandagavond moeten de Reds naar Leeds

PRONO: maandagavond moeten de Reds naar Leeds

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Leeds – Liverpool FC
 
maandag 17 april om 21u00
 
 
Sensatie tegen Arsenal. Voor de tweede wedstrijd op rij wist iemand alles perfect te voorspellen. Van kerrebroeck Patrick voorspelde dat het een 2-2 gelijkspel zou worden, dat er drie Engelsen (Trent, Hendo en Jones) aan de aftrap zouden staan en dat Salah zou scoren. Ook Firmino scoorde nog. Sterk van Van Kerrebroeck.
 
Ook Bonte Benny presteerde met 8/10 opnieuw sterk en neemt de derde periode in een wurggreep. In het algemeen klassement blijft het wel ongemeen spannend. De cauwer Caitlin klimt opnieuw naar de koppositie, maar wordt op de hielen gezeten door een hoop belagers. Vandenbouhede Miguel mengt zich ook in de debatten na enkele sterke weken en als Bonte Benny zo blijft presteren, wordt ook hij een bedreiging. 
 
 
YNWA