PRONO: zondag tegen leider Arsenal

PRONO: zondag tegen leider Arsenal

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Arsenal
 
zondag 9 april om 17u30
 
 
Wat een speeldag voor de prono! Liverpool speelde 0-0 gelijk, niemand scoorde dus de eerste goal voor LFC, en er stonden drie Engelsen aan de aftrap: Jones, Henderson en Gomez. Bonte Benny wist dit helemaal correct te voorspellen. Het is nog maar de tweede keer dit seizoen dat we een perfecte 10/10 zien. En dat meteen bij de start van de derde periode!
 
Bonte Benny pakt dan ook meteen de macht in die derde periode, maar wordt op de hielen gezeten door Smith Colin. In het algemeen klassement springt Roland Filip naar de leiding. Sinds oktober had De cauwer Caitlin de koppositie in handen, maar we krijgen een spannende eindstrijd. Ook Konings Ariane en De Crick Jurgen kunnen op elk moment koploper worden. Daarachter zien we nog een hele hoop Flemish Reds die zeker nog niet mogen opgeven. 
 
 
YNWA