PRONO: dinsdag start extreem korte derde periode in Londen

PRONO: dinsdag start extreem korte derde periode in Londen

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Chelsea – Liverpool FC
 
dinsdag 4 april om 21u00
 
 
Liverpool verloor met 4-1 in City, maar toch werd het een belangrijke speeldag voor de prono met hoge scores voor sommigen. Roland Filip was met een uitmuntende 8/10 de topper van de dag. Hij wist dat Salah zou scoren en dat er drie Engelsen aan de aftrap zouden staan: Henderson, Alexander-Arnold en Elliott. 
 
In het klassement doet Filip natuurlijk een uitstekende zaak. Hij nadert tot op één punt van leider De cauwer Caitlin. Ook Konings Ariane volgt nu op één punt van de koploper. We krijgen nog een spannende derde periode. 
 
De tweede periode werd gewonnen door Tuyten Gino. Proficiat met het ticket voor de fandag.
 
Dinsdag start de derde periode in Chelsea. Ook nu weer staat een ticket voor de fandag in Oostende op het spel. En je moet er relatief weinig voor doen. Door omstandigheden telt deze periode amper elf wedstrijden. 
 
 
YNWA