PRONO: 1 april laatste speeldag tweede periode in Manchester

PRONO: 1 april laatste speeldag tweede periode in Manchester

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Manchester City – Liverpool FC
 
zaterdag 1 april om 13u30
 
 
De wedstrijd in Real Madrid was er eentje met grote verschillen in de prono. Real won met 1-0, Trent en Milner waren de twee Engelsen aan de aftrap en niemand scoorde voor LFC. Toch wisten Bonte Magali en Thomassen Erwin een uitmuntende 8/10 te scoren! 
 
In het algemeen klassement geen wijzigingen aan de top, de toppers zaten allen ronde de twee punten. De cauwer Caitlin blijft dus leider. In de spannende tweede periode hadden we drie leiders, maar tegen Real greep Tuyten Gino de macht. Zal hij standhouden in Manchester? 
 
 
YNWA