Wacht Liverpool meer dan twee weken zonder wedstrijd?

Wacht Liverpool meer dan twee weken zonder wedstrijd?

Het ziet er naar uit dat de spelers van Liverpool FC binnenkort ruim twee weken tijd krijgen om te herbronnen. Doordat Fulham nog in de FA Cup zit, wordt de wedstrijd tegen de Cottagers uitgesteld. Hierdoor heeft LFC het weekend van 18 maart geen wedstrijd op het programma staan. Op woensdag 15 maart spelen de Reds in Madrid tegen Real, de volgende match is op 1 april in Manchester tegen City. 

Het zal een welkome onderbreking zijn voor de Reds, die nog steeds op zoek zijn naar frisse benen en de goede vorm. In april wachten wel minstens zeven wedstrijden, en nog meer als LFC Real uitschakelt in de Champions League. Ook mei belooft nog een erg drukke maand te worden. Maar LFC krijgt dus even tijd om zich voor te bereiden op deze twee cruciale maanden in de strijd voor Europees voetbal volgend seizoen.