FOTO: vier spelers sluiten aan bij de groep

FOTO: vier spelers sluiten aan bij de groep

Goed nieuws voor Jurgen Klopp en Liverpool FC. Binnenkort krijgt de Duitse trainer er een aantal opties bij. Vier spelers die langdurig out waren, hebben de groepstrainingen hervat. Diogo Jota en Arthur deden zo goed als alle oefeningen mee, Virgil van Dijk en Roberto Firmino wisselden af met rustige oefeningen met de bal. Het viertal zal tegen Everton nog niet aan de aftrap verschijnen, maar misschien zien we wel iemand op de bank zitten.

Ook Fabinho trainde terug voluit na een korte afwezigheid vanwege ziekte. Thiago Alcantara ontbrak dan weer. Er is geen informatie meegedeeld over een eventuele blessure. Ook Fabio Carvalho was afwezig om een onbekende reden. 

Bij Liverpool FC zitten nog steeds een aantal spelers in de ziekenboeg: Ibrahima Konaté, Luis Diaz, Ben Doak, Kaide Gordon en Marcelo Pitaluga

Bobby Clark trainde wel opnieuw met de eerste ploeg mee, net als enkele jonge doelmannen: Harvey Davies, Jakub Ojrzynski en Fabian Mrozek

Trainingsfoto’s op de site van Liverpool FC.