PRONO: maandag 13 februari tegen de buren

PRONO: maandag 13 februari tegen de buren

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Everton
 
maandag 13 februari om 21u00
 
 
Liverpool FC verloor opnieuw, het begint voorspelbaar te worden. Toch hadden weinigen de nederlaag zien aankomen en zeker niemand 3-0. Toch waren er winnaars tegen Wolves, vooral dankzij de twee Engelsen (Dawson en Kilman) aan de aftrap en de late invalbeurt van Milner, Ox en Tsimikas.
 
De vos Eliane grijpt de macht in de tweede periode na een knappe 6/10. Ook Van nuffelen Roland scoorde uitstekend met 6/10. In het algemeen klassement blijft De cauwer Caitlin haar voorsprong op De Crick Jurgen consolideren, maar ze zien wel enkele andere Flemish Reds naderen. 
 
 
YNWA