Konaté geblesseerd, vier anderen op de goede weg

Konaté geblesseerd, vier anderen op de goede weg

Jurgen Klopp heeft bevestigd dat Ibrahima Konaté geblesseerd is. De verdediger heeft tegen Brighton een spierblessure opgelopen. Na de wedstrijd voelde hij zich goed, maar uit een scan bleek toch een blessure. Hij zal een aantal weken in de lappenmand liggen. 

Van de spelers die langdurig buiten strijd waren, staat Diogo Jota het dichtst bij een terugkeer. Hij traint momenteel op sommige dagen met de eerste ploeg mee, maar doet op andere dagen nog rehabilitatie-oefeningen. Luis Diaz heeft deze week de looptrainingen hervat, terwijl Roberto Firmino en Virgil van Dijk ook progressie boeken in hun herstel. Het zal wel nog even duren vooraleer we het viertal terug op veld kunnen bewonderen. Van Dijk zou misschien volgende week wel terug inzetbaar zijn.