Van Dijk enkele weken buiten strijd

Van Dijk enkele weken buiten strijd

Jurgen Klopp kan een aantal weken niet beschikken over Virgil van Dijk. De centrale verdediger liep een blessure op tijdens de wedstrijd tussen Liverpool FC en Brentford en moest tijdens de rust vervangen worden. Van Dijk heeft een spierblessure aan de hamstrings en zal verschillende weken, waarschijnlijk langer dan een maand, niet inzetbaar zijn. 

Jordan Henderson zal wel terug beschikbaar zijn tegen Wolves, de middenvelder is hersteld van een hersenschudding. Ook nieuwkomer Cody Gakpo mag dan meespelen. Liverpool speelt zaterdagavond om 21u tegen Wolves in de FA Cup. Klopp zal waarschijnlijk kiezen voor een mix van ervaren spelers en jonge talenten, maar kan niet te veel risico’s nemen tegen een ploeg uit de Premier League.