PRONO: zaterdag FA Cup tegen Wolves

PRONO: zaterdag FA Cup tegen Wolves

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Wolves
zaterdag 7 januari 21u00
 
 
Liverpool leed een verrassende nederlaag (3-1) tegen Brentford, dat had niemand zien aankomen. Klopp was boos en voerde al snel drie wissels uit, dat leverde wel punten op. Geel was er voor Elliott, Thiago en Nunez. Elliott werd niet gegokt, de andere twee zijn blijkbaar wel kaartenpakkers. De dagwinst gaat naar Azou Jeffrey en Vandenbouhede Miguel met 5/10.
 
In het algemeen klassement moeten we nog maar eens herhalen dat De caauwer Caitlin de macht in handen heeft. In de tweede periode wordt het wel opnieuw spannend. Na vier speeldagen krijgen we maar liefst zeven leiders. 
 
 
YNWA