Liverpool FC zit in Dubai

Liverpool FC zit in Dubai

Liverpool FC is vertrokken op trainingskamp in Dubai. Daar zullen de Reds de rest van het seizoen voorbereiden. Het seizoen herstart voor LFC op 22 december met een wedstrijd in de FA Cup tegen Manchester City. 
 
Tijdens het oefenkamp in Dubai zal Liverpool FC oefenwedstrijden spelen tegen Lyon en AC Milan. Beide duels zullen live uitgezonden worden op LFCTV. 
 
zondag 11 december om 15u Liverpool FC – Lyon
 
vrijdag 16 december om 16u30 Liverpool FC – Milan
 

Jurgen Klopp heeft 33 spelers mee in Dubai. De WK-deelnemers sluiten later aan. Luis Diaz, Diogo Jota, Naby Keita en Arthur Melo zijn er wel bij. Ze werken in Dubai verder aan hun herstel na blessures. 

 
 
Spelersgroep: Adrian, Kelleher, Davies, Mrozek, Pitaluga, Salah, Milner, Oxlade-Chamberlain, Jones, Elliott, Tsimikas, Ramsay, Robertson, Carvalho, Bajcetic, Phillips, Gordon, Keita, Matip, Gomez, Jota, Arthur, Diaz, Thiago, Firmino, Chambers, Quansah, Clark, Frauendorf, Stewart, Doak, Cain, Corness.