Liverpool loot zwarte beest Real Madrid

Liverpool loot zwarte beest Real Madrid

Liverpool FC moet het in de zestiende finales van de Champions League opnemen tegen zwarte beest Real Madrid. Op dinsdag 21 februari spelen de Reds eerst thuis, op woensdag 15 maart volgt dan de trip naar Madrid.

Liverpool heeft nog meerdere eitjes te pellen met Real. Beide ploegen stonden al acht keer tegen elkaar in de arena. Eén keer trokken de Reds aan het langste end, in 1981 won LFC de finale van de Champions League. In 2018 en 2022 namen Real en LFC het opnieuw tegen elkaar op in de finale. In 2018 verloren de Reds dankzij enkele blunders van Loris Karius, vorig jaar door een goal van Vinicius Junior

De volledige loting. 

  • RB Leipzig v Manchester City
  • Club Brugge v Benfica
  • Liverpool v Real Madrid
  • AC Milan v Tottenham Hotspur
  • Eintracht Frankfurt v Napoli
  • Borussia Dortmund v Chelsea
  • Internazionale v Porto
  • Paris Saint-Germain v Bayern Munich