Acht Liverpoolspelers missen duel tegen Ajax

Acht Liverpoolspelers missen duel tegen Ajax

Liverpool FC speelt dinsdagavond voor de Champions League tegen Ajax. Liverpool FC blijft sukkelen met een volle ziekenboeg. Andrew Robertson liep tegen Napoli een blessure op en zal zeker buiten strijd zijn tot na de internationale break. Ook Curtis Jones blijft op de sukkel. Hij kon een paar weken geleden de trainingen hervatten, maar herviel al snel in een oude blessure. Ook Ibrahima Konaté en Jordan Henderson zullen pas na de interlandbreak terug op het voetbalveld te bewonderen zijn. 

De bondscoach van Guinee wou Naby Keita oproepen voor interlandvoetbal eind september, maar volgens Jurgen Klopp zal dat onmogelijk zijn. Volgens Klopp zullen Keita en Alex Oxlade-Chamberlain ergens in oktober terug kunnen trainen, maar dan hebben ze nog en aantal weken nodig om wedstrijdfit te geraken. 

De situatie van Calvin Ramsey en Caoimhin Kelleher is nog onduidelijk. Ramsey heeft last van zijn rug en Kelleher zou de keeperstrainingen mogen hervatten. 

Fabio Carvalho is wel terug beschikbaar na een ijsbeen.