PRONO: woensdag krijgt Liverpool het bezoek van Ajax

PRONO: woensdag krijgt Liverpool het bezoek van Ajax

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Ajax

woensdag 13 september om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

 
 
De wedstrijd in Napoli werd een zware teleurstelling voor de Flemish Reds. Napoli won met 4-1. Klopp moest sneller dan verwacht ingrepen en deed vier wissels voor de 66ste minuut. Laatste invaller Arthur was nog niet geregistreerd voor de prono, excuses hiervoor. Jota, Thiago en Nunez waren wel nog goed voor twee puntjes. Extreem lage scores voor de prono dus, maar Dominczak Yannick en De Vos Eliane wisten met 4/10 toch nog redelijk te presteren. Van Linden Benjamin blijft leider, maar ziet de jagers opnieuw knagen aan zijn voorsprong.  
 
 
YNWA