Liverpool huurt middenvelder van Juventus

Liverpool huurt middenvelder van Juventus

Jurgen Klopp kan dit seizoen een beroep doen op Arthur Melo. De centrale middenvelder wordt gehuurd van Juventus. Melo is een 26-jarige Braziliaan. Hij trok twee jaar geleden van Barcelona naar Juventus. Zijn carrière werd afgeremd door enkele blessures, maar hij schopte het wel tot Braziliaans international. Hij speelde 22 interlands en won samen met Alisson Becker en Roberto Firmino in 2019 de Copa America. 

Klopp was oorspronkelijk niet van plan om een extra middenvelder aan te trekken deze zomer, maar omwille van een ware blessuregolf veranderde de club de koers. Gisteren viel ook Jordan Henderson nog uit met een hamstringblessure. Vlak voor het sluiten van de transfermarkt werd dan toch nog een centrale middenvelder binnen gehaald.