PRONO: woensdag al match tegen Newcastle

PRONO: woensdag al match tegen Newcastle

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Newcastle

woensdag 31 augustus om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

De wedstrijd tegen Bournemouth kan een cruciale zijn dit seizoen. Liverpool FC won voor het eerst en de verschillen voor de prono waren groot. Het werd 9-0, dat had niemand voorzien, maar met de andere vragen werd het verschil gemaakt. Niemand van Liverpool kreeg geel, wel één speler van Bournemouth. 

Maar liefst vijf deelnemers aan de prono haalden een knappe zeven op tien. Van Linden Benjamin zat bij dat vijftal en maakt een mooie sprong in het klassement. Hij prijkt nu samen met Roland Filip aan de leiding. 

https://flemishreds.be/prono-klassement/

YNWA