Diaz redt een punt tegen Palace

Diaz redt een punt tegen Palace

Liverpool FC – Crystal Palace  1-1 

Voor Liverpool FC is het seizoen in de Premier League met een valse noot gestart, met twee op zes. Tegen Crystal Palace was de thuisploeg de betere ploeg, zelfs met tien tegen elf, maar ze bleven steken op 1-1. 

Na een half uur spelen waren de Reds op achtervolgen aangewezen na een doelpunt van Wilfried Zaha. Liverpool had veel balbezit en doelpogingen, maar kreeg de bal amper tussen de palen en niet tegen de netten. In de 57ste minuut werd de opdracht nog lastiger na een domme rode kaart voor Darwin Nunez, na een kopstoot. 

Met een man minder gaven de Reds niet op. Luis Diaz maakte er met een individuele actie al snel 1-1 van. Palace bleef het balbezit aan LFC laten en loerde op de counter. Liverpool bleef druk zetten, maar de drie punten binnen halen lukte niet meer. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips (62′ Gomez), Van Dijk, Robertson (62′ Tsimikas), Fabinho, Milner (62′ Henderson), Elliott (79′ Carvalho), Diaz, Salah, Nunez.