Salah wil volgend seizoen bij LFC blijven

Salah wil volgend seizoen bij LFC blijven

Mohamed Salah zat bij de persconferentie in de aanloop naar de finale van de Champions League en kreeg daar enkele vragen over zijn toekomst. Hij verklaarde dat hij volgend seizoen zeker nog bij Liverpool FC zal spelen: “Ik denk momenteel niet aan het contract, maar aan het team. Mijn focus ligt op de ploeg en op Real Madrid en de finale. Ik wil dat Jordan Henderson die beker opnieuw in de lucht steekt en hem daarna hopelijk aan mij geeft. We hebben nog veel tijd voor dat contract. Ik blijf volgend seizoen zeker bij Liverpool.”

In de zomer van 2023 loopt het huidige contract van Salah af. Hij zal op dat moment 31 jaar zijn. Als hij geen nieuw contract tekent en het seizoen uitdoet, mag hij dan gratis vertrekken naar een andere ploeg.