PRONO dinsdag tegen de Saints

PRONO dinsdag tegen de Saints

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Southampton

dinsdag 17 mei om 20u45

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Krijgen we dan toch nog spanning voor de prono? Bonte Magali heeft haar slotoffensief ingezet en wint voor de tweede keer op rij de speeldag. Ze nadert met rasse schreden op koploper Masquelin Thomas, die de bal volledig mis sloeg tegen Chelsea. Ook in de derde periode is de wedstrijd nog niet gespeeld voor Konings Ariane. 

Tegen Chelsea bleef het 0-0. Er kwamen maar liefst acht Engelsen in actie: Milner, Henderson, A-A, Chalobah, James, Mount, Barkley en Loftus. De beslissende goal kwam van Tsimikas, daarvoor scoorden ook Jota en Alexander-Arnold. De misser van Mané was zuur voor velen. 

klassementen prono

YNWA