PRONO: zaterdagavond tegen Tottenham

PRONO: zaterdagavond tegen Tottenham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Tottenham

zaterdag 7 mei om 20u45

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Liverpool FC liet zich bijna verrassen door Villarreal, hierdoor kwam een onvoorspelbare 2-3 uit de bus. Klopp deed dit keer één wissel voor de 69ste minuut. Fabinho trapte de eerste binnen, daarna volgden Diaz en Mané. 

Put Nico en De Cauwer Mario waren de topper met 7/10. Met nog zes speeldagen voor de boeg, ziet het er steeds beter uit voor Masquelin Thomas. Ook in de derde periode lijkt de strijd gestreden, met een mooie voorsprong voor Konings Ariane. Of kan er nog iemand een slotoffensief inluiden? 

Klassementen prono

YNWA