PRONO: zaterdagmiddag in Newcastle

PRONO: zaterdagmiddag in Newcastle

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Newcastle – Liverpool FC

zaterdag 30 april om 13u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Liverpool FC won, zoals algemeen verwacht, van Villarreal. Er waren zelfs best wel wat Reds die de 2-0 correct hadden voelen aankomen. Maar dat Klopp geen enkele wissel zou uitvoeren voor de 69ste minuut, was totaal onverwacht. Nog een ontgoocheling was de eerste goal, een onwgoal. Gelukkig zorgde Mané nog voor wat puntjes met de tweede goal. 

Leider Masquelin Thomas deed een uitstekende zaak doordat eerste achtervolger Bonte Magali weinig punten scoorde. Omwille van dezelfde reden loopt in de derde periode ook leider Konings Ariane verder uit. Liggen de klassementen in een definitieve plooi of kan er nog iemand de kloof dichten? Er volgen nog wedstrijden genoeg … 

klassementen prono

YNWA