Liverpool verwerft voorsprong tegen Villarreal

Liverpool verwerft voorsprong tegen Villarreal

Liverpool FC – Villarreal 2-0

Liverpool FC heeft de heenmatch in de halve finales tegen Villarreal gewonnen met 2-0. Villarreal kwam naar Anfield met een defensief blok en probeerde te counteren. Voor rust zat alles helemaal op slot. Thiago Alcantara was het dichtst bij een treffer, maar zijn schot stierf op de winkelhaak.

Na de pauze konden de Reds dan toch het verschil maken. Een voorzet van Jordan Henderson week af en verdween in doel. Twee minuten later stak Mohamed Salah de bal diep op Sadio Mané en het stond 2-0. De Reds vonden nu hun elan en bestormden het doel van Villarreal, maar het leverde geen extra doelpunten op.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (81′ Gomez), Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (72′ Keita), Thiago, Diaz (81′ Origi), Salah, Mane (72′ Jota).