PRONO: woensdag halve finale Champions League

PRONO: woensdag halve finale Champions League

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Villarreal

woensdag 27 april om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Tuyten Ilke wint de speeldag met een enorm knappe 10/10, ze had alles juist voorspeld. Liverpool won met 2-0, er stonden zes Engelsen aan de aftrap (A-A, Prickford, Holgate, Keane, Gray en Gordon) en de gele kaarten waren voor Mané en A-A. 

Bovenaan het klassement geen wijzigingen, de top drie haalde elk vier punten. Masquelin Thomas blijft dus stevig in het zadel zitten. In de derde periode loopt Konings Ariane verder uit. Kan er nog iemand het tij keren? Er zijn nog wedstrijden genoeg …

klassementen prono

YNWA