PRONO: zondag cruciale match in Manchester

PRONO: zondag cruciale match in Manchester

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Manchester City – Liverpool FC

zondag 10 april om 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Klopp deed het opnieuw, Milner vlak voor tijd inbrengen en daarmee de prono door elkaar schudden. Geluk dus voor iedereen die op Milner gokte als oudste speler, pech voor de rest. Verder won Liverpool met 1-3. Henderson en Thiago stonden opnieuw op het podium van de oudste spelers en Klopp deed al drie wissels voor de 77ste minuut.

Konings Ariane en Smith Colin presteerden het best met 9/10. Uiteraard doet Konings hiermee ook een uitstekende zaak in de derde periode en verstevigt haar leidersplaats. In het algemeen klassement knabbelen de jagers aan de voorsprong van Masquelin Thomas, maar die blijft riant.

klassementen prono

YNWA