Jota en Fabinho doen het tegen Watford

Jota en Fabinho doen het tegen Watford

Liverpool FC – Watford 2-0

Liverpool FC blijft in de titelrace na een tiende zege op rij. Tegen Watford hadden de Reds het niet onder de markt, maar een kopbalgoal van Diogo Jota en een strafschop van Fabinho maakten het verschil.

Liverpool probeerde al snel aan te vallen, maar de eerste echte kansen waren voor Watford. Alisson Becker moest meermaals redding brengen, zo ook toen Juraj Kucka doorbrak en hard uithaalde. Meteen daarna kopte Jota aan de overkant een voorzet van Joe Gomez binnen. Nog voor rust was Jota dicht bij een tweede, maar hij stuitte van dichtbij op doelman Ben Foster

Na rust was de eerste kans voor Virgil van Dijk, maar hij kopte de hoekschop van Curtis Jones over doel. Na een snelle uitbraak stond Joao Pedro plots helemaal alleen binnen de zestien, maar hij trapte naast. In de slotfase bracht Fabinho met een strafschop de drie punten over de streep. 

gratis korte samenvatting op de site van Liverpool FC

Liverpool: Alisson, Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Jones (Fabinho, 62), Thiago (Milner, 90), Salah (Mane, 69), Jota, Firmino.