PRONO: zaterdag 2 april tegen Watford

PRONO: zaterdag 2 april tegen Watford

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Watford

zaterdag 2 april om 13u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

In Nottingham won Liverpool met het kleinste verschil, dat had niemand verwacht. Ook hadden velen verwacht dat Milner aan de aftrap zou staan, maar Henderson was de oudste, gevolgd door Thiago en van Dijk. Er stonden slechts twee spelers jonger dan 24 aan de aftrap: Elliott en Konaté. Toch haalden vier Reds maar liefst 8/10. Hierdoor waren de verschillen groot. 

Bijna alle toppers deden het uitstekend, zo ook leider Masquelin Thomas. Eerste achtervolger Roland Filip gokte niet op Henderson en ziet Bonte Magali naar de tweede plaats klimmen. In de derde periode blijft Konings Ariane leider, maar achter haar zien we verschillende positiewisselingen. 

klassementen prono

YNWA