PRONO: woensdag naar Arsenal

PRONO: woensdag naar Arsenal

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Arsenal – Liverpool FC

woensdag 16 maart om 21u15

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Liverpool won opnieuw, met 0-2. Goed voor de prono dus. Er stonden opnieuw twee Engelsen aan de aftrap bij LFC: Alexander-Arnold en Henderson. Eerste invallers waren Jota en Thiago, daarna volgde Milner nog. 

Van Kerrebroeck Patrick wist bijna alle perfect te voorspellen en wint de speeldag met 9/10. Ook De Cauwer Mario deed het uitstekend en grijpt de macht in de derde periode. In het algemeen klassement kan momenteel niemand Masquelin Thomas bedreigen.

klassementen prono

YNWA