Klopp beslist nog niet over toekomst

Klopp beslist nog niet over toekomst

Jurgen Klopp heeft tijdens een persconferentie geprobeerd om duidelijkheid te scheppen over zijn toekomst. Het contract van de manager van Liverpool FC loopt in 2024 af. Hij gaf aan dat hij pas op dat moment zal beslissen of hij nog verder wil doen als manager. Tot dan blijft hij samen met zijn team toekomstgericht werken. Voor hem is het niet belangrijk hoe lang hij blijft, maar wel in welke toestand hij de club achterlaat. Hij wil de club nog beter maken de komende jaren. 

Zijn beslissing zal vooral afhangen van de energie die hij dan heeft. Momenteel heeft hij nog veel energie, maar een voetbaltrainer is constant vol overgave met zijn job bezig. Klopp doet zijn job heel graag, maar beseft ook dat er nog andere dingen zijn in het leven.