PRONO: Woensdagavond start derde periode tegen Canaries

PRONO: Woensdagavond start derde periode tegen Canaries

De tweede periode zit er op, woensdagavond start de derde periode. De ideale kans voor iedereen die in het algemene klassement achterop is geraakt, om nog een mooie prijs in de wacht te slepen. Er staat een kortingsbon van 50 euro voor een busreis van de Flemish Reds op het spel! Iedereen start de derde periode met nul punten!

Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Norwich City

woensdag 2 maart om 21u15

prono ingeven

Liverpool FC heeft de League Cup gewonnen, maar niet op de juiste manier voor de meeste deelnemers van de prono. De wedstrijd eindigde op 0-0, niemand scoorde. Er stonde vier Engelsen aan de aftrap: A-A, Henderson, Mount en Chaloba. 

Smith Colin was de enige die op een 0-0 gelijke stand voor de strafschoppen gokte. Hij wint dan ook de speeldag met 9/10 en doet een uitstekende zaak in het algemeen klassement. Smith klimt naar de gedeelde derde plaats, achter leider Masquelin Thomas en tweede Roland Filip. 

Maar Smith heeft vooral op het juiste moment de macht gegrepen in de tweede periode. Door zijn gok springt hij van de negende naar de eerste plaats en wint zo op de valreep de tweede periode en de bijhorende waardebon van 50 euro voor een busreis van de Flemish Reds. Wat een ongelooflijke ontknoping! Proficiat!

klassementen prono

Woensdag start de derde periode met de FA Cup tegen Norwich!

YNWA