PRONO: zondag finale tweede periode en League Cup

PRONO: zondag finale tweede periode en League Cup

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Chelsea

zondag 27 februari om 17u30

prono ingeven

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

De wedstrijd tegen Leeds heeft voor een revolutie gezorgd in de tweede periode. Liverpool won met een uitstekende 6-0. Salah scoorde eerst, voor Matip en Mané. Grote verschillen dus. Er stonden vijf Engelsen aan de aftrap: Jones, A-A, Harrison, Forshaw en Ayling. Maar liefst 8 Flemish Reds haalden 8/10.

In het klassement blijft Masquelin Thomas de autoritaire leider. In de tweede periode zien we wel een machtswissel. Azou Jeffrey gokte op de verkeerde goalgetter en ziet Bonte Magali en Masquelin Thomas over zich wippen. 

klassementen prono

Zondag speelt Liverpool de finale van de League Cup tegen Chelsea, de laatste match van de tweede periode!

YNWA