Reds maken brandhout van Leeds

Liverpool FC – Leeds 6-0

Liverpool FC heeft Leeds United in mootjes gehakt. Het werd uiteindelijk 6-0 in de inhaalmatch. Hierdoor naderen de Reds in de Premier League tot op drie punten van leider Manchester City.

De Reds verdeelden de zes doelpunten netjes over de twee helften. Voor rust zette Mohamed Salah twee strafschoppen om. Tussendoor pikte ook Joel Matip zijn goaltje mee.

Na de koffie was het even wachten op meer doelpunten, maar in de slotfase vielen er nog drie. Sadio Mané mocht nog twee keer de bal in doel leggen en Virgil van Dijk kopte bij een hoekschop helemaal vrij de 6-0 binnen.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Thiago (68′ Henderson), Jones (77′ Milner), Diaz (84′ Origi), Salah, Mane.