Reds halen achterstand op tegen Canaries

Reds halen achterstand op tegen Canaries

Liverpool FC – Norwich 3-1

Liverpool FC heeft Norwich verslagen met 3-1 nadat de Canaries eerst op voorsprong kwamen. Alle doelpunten vielen na de koffie.

Jurgen Klopp besloot een aantal sterkhouders rust te gunnen tegen Norwich. DeReds kwamen traag uit de startblokken en Alisson Becker moest al meteen aan het werk, maar de thuisploeg nam al snel het commando over. Mohamed Salah was het dichtst bij een treffer, maar zag zijn poging door een verdediger van de lijn geveegd worden. 

Ook na de pauze namen de Canaries meteen het initiatief en dat leverde al snel een doelpunt op. Milot Rashica scoorde na een afgeweken schot. Liverpool zocht naar de gelijkmaker, maar Norwich hield goed stand en bleef gevaarlijk loeren op de counter. Op het uur kraakten de bezoekers dan toch. Sadio Mané scoorde met een acrobatische uithaal de gelijkmaker en drie minuten later stuurde Alisson Mohamed Salah op weg naar de 2-1. Tien minuten voor tijd scoorde Luis Diaz de 3-1 op aangeven van Jordan Henderson

Liverpool: Alisson, Gomez, Matip, Van Dijk, Tsimikas, Henderson, Keita (Origi, 62), Oxlade-Chamberlain (Thiago, 62), Salah, Diaz (Minamino, 89), Mane.