PRONO: zaterdag komen de Canaries naar Anfield

PRONO: zaterdag komen de Canaries naar Anfield

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Norwich

zaterdag 19 februari om 16u00

prono ingeven

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

De wedstrijd tussen Inter en Liverpool FC viel lastig te voorspellen. Hierdoor konden dus ook grote verschillen gemaakt worden voor de prono. Uiteindelijk gokten de winnaars juist. Liverpool won met 0-2. Het was een felbevochten, maar propere match. Niemand kreeg geel. Milner was de laatste invaller. Daarvoor mochten Henderson, Keita en Diaz samen het veld betreden. 

Dolieslager Kristel was voor de tweede match op rij de beste met zeven punten. Ze is dan ook aan een opmars bezig in de klassementen. Ook leider Masquelin Thomas deed een uitstekende zaak en loopt verder uit op eerste achtervolger Roland Filip. In de tweede periode blijft Azou Jeffrey zijn nipte voorsprong vasthouden. Nog drie wedstrijden en we kennen de periodewinnaar.

Klassementen prono

YNWA