Klopp klaart situatie Karius uit

Klopp klaart situatie Karius uit

Jurgen Klopp heeft uitgelegd wat de situatie van Loris Karius bij Liverpool FC is. De Duitse doelman werd de voorbije jaren uitgeleend. Dit seizoen traint hij mee met de eerste ploeg, maar hij zat nog geen enkele keer in de wedstrijdkern. 

Klopp: “Er spelen verschillende zaken. Karius heeft niets verkeerd gedaan. Hij is goed in vorm en traint heel hard. Hij kan nog een uitstekende keeper worden bij een andere ploeg, maar tot nu kwam het niet tot een transfer.”

“We beschouwen Karius als een normale speler in onze selectie, maar we hebben voor het seizoen onze rangorde bepaald. Alisson Becker op één, Caoimhin Kelleher op twee, dan Adrian en daarna Marcelo Pitaluga. Dat zijn al vier keepers. We zijn nooit in een situatie gekomen waarbij we de vijfde keeper nodig hadden. Ik denk dat iedereen onder de indruk is van Kelleher. We kennen ook allemaal de kwaliteiten en de invloed van Adrian. Pitaluga is dan weer een enorm talent.”