PRONO: zondag FA Cup tegen Shrewsbury

PRONO: zondag FA Cup tegen Shrewsbury

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Shrewsbury Town

zondag 9 januari om 15u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Tegen Chelski werd het een ontgoochelend 2-2 gelijkspel. Toch lagen de scores voor de prono vrij hoog, vooral dankzij de drie Engelsen (A-A, Hendo en Milner) aan de aftrap en de doelpunten van Mané en Salah. Drie Flemish Reds haalden zelfs 7 punten: Huyghe Gaetan + Tuyten Gino + Van Kerrebroeck Patrick. 

In het klassement amper wijzigingen. Filip Roland consolideert zijn voorsprong op eerste achtervolger Masquelin Thomas. Ook de kloof op het peloton blijft ongeveer gelijk. In de tweede periode loopt leider Azou Jeffrey lichtjes uit. 

klassementen prono

YNWA