PRONO: dinsdag opnieuw in Leicester

PRONO: dinsdag opnieuw in Leicester

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

OPGELET: de match tegen Leeds is afgelast, de volgende match is dus opnieuw tegen Leicester.

De volgende wedstrijd is:

Leicester City – Liverpool FC

dinsdag 28 december om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Liverpool FC heeft Leicester na strafschoppen uit de League Cup gegooid, maar voor de prono werd het een miskleun. Aangezien de stand voor de strafschoppen telt, was het voor de pronostiek een gelijkspel, 3-3. Klopp wisselde al vier keer voor de 69ste minuut, dat had niemand verwacht. Laatste invaller was Beck, een totale verrassing. Ook Keita kwam in geen enkele voorspelling voor. Sommigen sprokkelden toch nog één puntje met Milner, Jota of Konaté. 

Van Linden Benjamin en Cornille Rik wisten toch nog drie punten te verzamelen, terwijl velen op 0 bleven steken. In het klassement doet koploper Roland Filip opnieuw een zaakje. In de tweede periode blijft Azou Jeffrey leider.

klassementen prono

YNWA