Gehavend Liverpool pakt punt in Tottenham

Gehavend Liverpool pakt punt in Tottenham

Tottenham – Liverpool FC 2-2

Een gehavend Liverpool FC heeft averij opgelopen in de titelrace. Na een gelijkspel in Tottenham, volgend de Reds op drie punten van leider Manchester City. Naast een aantal geblesseerde en zieke spelers, ontbraken ook vier Liverpoolspelers vanwege covid-19. 

In een wedstrijd rijp aan kansen, vielen vier doelpunten. Harry Kane bracht de Spurs op voorsprong, maar tien minuten voor rust scoorde Diogo Jota de gelijkmaker. Na de koffie kopte Andrew Robertson de 1-2 binnen, maar lang konden de Reds niet genieten van de voorsprong. Alisson Becker Miskeek zich op een diepe bal en Son Heung-Min mocht de bal in doel leggen. Robertson zag nog rood op aangeven van de VAR. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Konate, Robertson, Morton (60′ Firmino), Milner, Keita, Mane (82′ Tsimikas), Salah, Jota (92′ Gomez).