Goed nieuws voor Firmino en Jones, wachten op Origi, Phillips en Elliott

Goed nieuws voor Firmino en Jones, wachten op Origi, Phillips en Elliott

Roberto Firmino en Curtis Jones staan dicht bij een terugkeer in de ploeg bij Liverpool FC. Firmino is hersteld van een hamstringblessure en traint voluit mee met de groep. Jones kan ook eindelijk terug meetrainen met de groep, nadat een oogblessure hem twee maanden aan de kant hield. 

Nathaniel Phillips en Divock Origi zitten nog in de ziekenboeg. Ze zouden niet te lang buiten strijd zijn, maar Jurgen Klopp kan er geen tijd op plakken. Op Harvey Elliott is het nog iets langer wachten, hij hervatte deze week de baltrainingen. Ook Adrian ligt nog in de lappenmand. 

Jurgen Klopp heeft ook nog meegedeeld dat hij geduld heeft met Joe Gomez. De 24-jarige verdediger miste een groot deel van vorig seizoen. Hierdoor moet zijn lichaam nog wennen aan de intensiteit van topvoetbal. Klopp zal hem rustig brengen de komende maanden.