PRONO: zaterdag keert Gerrard terug naar Anfield

PRONO: zaterdag keert Gerrard terug naar Anfield

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.
 
De volgende wedstrijd is:
 
Liverpool FC – Aston Villa
 
zaterdag 11 december om 16u00
 
De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.
 
Het was een moeilijke wedstrijd om te voorspellen, maar toch deden de Flemish Reds het over het algemeen best goed tegen Milan. Het werd wel een match waarin je het verschil kon maken. Liverpool won met 1-2, er stonden drie spelers jonger dan 24 aan de aftrap: Morton, Konate en Williams. Laatste invallers waren Woltman en Bradley, ook met Fabinho viel nog een puntje te scoren. 
 
Maar liefst vijf Reds verzamelden zeven punten, een knappe prestatie. Rolan Filip blijft leider, maar ziet eerste achtervolger Roland Filip knabbelen aan de achterstand. In de tweede periode grijpt Azou Jeffrey de macht, maar daar ligt alles nog heel dicht bij elkaar. 
 
 
 
YNWA