Jota jaagt Reds naar 4-0 tegen Saints

Liverpool – Southampton 4-0

Liverpool FC heeft opnieuw uitgehaald in de Premier League. Na Arsenal, kreeg nu ook Southampton vier doelpunten om de oren. Hierdoor blijven de Reds in het spoor van leider Chelsea.

Na twee minuten spelen stond het al 1-0. Diogo Jota werkte een voorzet van Andrew Robertson tegen de netten. De thuisploeg bleef kansen creëren en Jota scoorde opnieuw. Op het half uur tikte hij op aangeven van Mohamed Salah zijn tweede in doel. Nog voor rust pikte ook Thiago Alcantara zijn goaltje mee en meteen na de koffie maakte Virgil van Dijk er 4-0 van.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (67′ Milner), Thiago (59′ Oxlade-Chamberlain), Mane, Salah, Jota (81′ Minamino).