PRONO: zaterdag tegen de Saints

PRONO: zaterdag tegen de Saints

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Southampton

zaterdag 27 november om 16u00

prono ingeven

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Hoe belangrijk is de match tegen Porto geweest? In ieder geval hebben leider Roland Filip en eerste achtervolger Thomas Masquelin hier een uitstekende zaak gedaan in het klassement. Ze winnen beiden de speeldag met een straffe 8/10, een stuk beter dan de concurrenten. Hierdoor lopen ze weg van de rest.  

Liverpool won met 2-0. Morton was de jongste aan de aftrap, jonger dan Williams en Konate. In de ruime kern zaten maar liefst 15 spelers van 25 of ouder. Bij Europese wedstrijden is de wedstrijdkern groter en Klopp selecteerde meer ervaring dan de meesten onder ons hadden verwacht. Enkel Konate, Williams, Morton, Jota, Phillips, Alexander-Arnold en Kelleher zijn jonger dan 25. 

klassementen prono

YNWA