Reds scoren maar vier keer tegen Arsenal

Reds scoren maar vier keer tegen Arsenal

Liverpool FC – Arsenal 4-0

Liverpool FC heeft de topper tegen Arsenal ruim gewonnen. Hierdoor klimmen de Reds terug naar de tweede plaats in de Premier League, op vier punten van leider Chelsea.

Voor rust had Liverpool veel balbezit, maar konden de Reds het defensieve blok van Arsenal niet ontwrichten. Na een half uur spelen, kwamen er toch een paar gaatjes en werd doelman Aaron Ramsdale enkele keren aan het werk gezet. Vlak voor rust viel dan de verlossende 1-0. Sadio Mané kopte een vrije trap van Trent Alexander-Arnold binnen. 

Na de koffie speelden de Reds de Gunners helemaal op een hoopje. Ramsdale voorkwam een zware afstraffing, maar moest zich toch nog vier keer gewonnen geven. Diogo Jota, Mohamed Salah en invaller Takumi Minamino zorgden voor de 4-0 eindstand. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Thiago (84′ Morton), Oxlade-Chamberlain (76′ Henderson), Mane, Salah, Jota (76′ Minamino).