PRONO: woensdag match voor de eer tegen Porto

PRONO: woensdag match voor de eer tegen Porto

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Porto

woensdag 24 november om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Arsenal leverde weinig verschillen op voor de prono. Iedereen wist dat Liverpool FC zou winnen, maar de 4-0 was te ruim. Origi ontbrak, hierdoor kwam er maar één Belg in actie: Lokonga. De doelpunten kwamen van Mané, Jota, Salah en Minamino, die laatste leverde drie punten op, Salah twee en Jota één. De goal van Minamino kwam totaal onverwacht voor de voorspellers. 

Maar liefst elf Reds haalden zeven op tien, de rest scoorde één of twee puntjes minder. Weinig animo voor het klassement dus. Roland Filip lijkt op weg naar de zege in de eerste periode. Hij moet Porto, Southampton en Everton nog doorworstelen. 

klassement prono

YNWA